Туристическа агенция Жанет

удобство и стил във вашата почивка - София, Skype: janetkaeli, e-mail: janet_comerse@abv.bg

 • Увеличете шрифта
 • Шрифт по подразбиране
 • Намалете шрифта

Всичко от света на адреналина е при нас

Предлагаме Ви екстремни преживявания като каране на АТВ, бънджи скокове, разходка с балон, конна езда, въжени градини, пейнтбол, организиране на самолетни хеликоптерни чартъри или наемане на луксозен, спортен автомобил от най-висок клас според Вашите нужди и поводи.

Предлагаме Ви екстремни преживявания като каране на АТВ под наем /разходки/, парашутни скокове, водолазна подготовка за начинаещи и напреднали, високо планински преходи с моторни шейни под наем през зимните месеци от годината, бънджи скокове, разходка с балон, конна езда, въжени градини, пейнтбол, организиране на самолетни хеликоптерни чартъри или наемане на луксозен, спортен автомобил от най-висок клас според Вашите нужди и поводи за едно вълнуващо преживяване, което да не забравяте никога. Не е необходимо да си ги купувате, достатъчно е да заявите това при нас. Ние сме се погрижели за това. Off road и Пътна помощ за всички онези изпаднали в нужда на помощ без значение дали сте в гората - с АТВ или на път Ние ще Ви помогнем.

Специални отстъпки за услугата АТВ под наем (ATV rent) около София в района на Витоша, Люлин планина, Ихтиман, Герман, Горни Лозен и яз. Искър, а за онези от Вас, които искат да карат АТВ под наем и през седмицата предлагаме нощни разходки през делничните дни, едно несравнимо изживяване да караш АТВ през нощта с най-бързите и най-мощните АТВ-та познати на пазара от този бранш.

И още: Специални отстъпки за услугата АТВ под наем (ATV rent) около София в района на Витоша, Люлин планина, Ихтиман, Герман, Горни Лозен и яз. Искър, а за онези от Вас, които искат да карат АТВ под наем и през седмицата предлагаме нощни разходки през делничните дни, едно несравнимо изживяване да караш АТВ през нощта с най-бързите и най-мощните АТВ-та познати на пазара от този бранш. Организиране на ежемесечни преходи до най-различни точки на страната.

За първи път в България Ви предлага нещо уникално и екстремно, вече достъпно за всеки един от вас. Услугата Туристическа обиколка с Хеликоптер, която се провежда на южното крайбрежие на Черно море, и по-конкретно в залива на гр.Равда, гр.Несебър, к.к Слънчев Бряг, Влас и к.к Елените и обратно.

Предлагаме Ви свободата да карате спортно, високо проходимо АТВ или моторна шейна под наем, да наемете хеликоптер или луксозен, спортен автомобил, да се научите да се гмуркате в морската шир. Вижте морето, планината и техните необятни красоти от друг поглед . Насладете се на красотите и гледките без чувството на умора от ходенето. Адреналина от карането на АТВ или Моторна шейна, и какво ли още не. Може би сте чували страхотни истории за екстремни преживявания. Защо да не създадете своята неповторима история, която да разказвате с висок ентосиазъм. Вашите впечатления и усещания за природата и красотата на планината. Само на 10 минути път от София. Нещо повече от незабравими приключения изпълнени с несравнима емоция и прилив на адреналин. На всеки желаещ да се възползва от услугите предлагаме предплатени ваучери с срок на ползване до 6 месеца. Ваучерът може да се ползва лично за вас, както и да зарадвате вашите близки с подарък за незабравимо преживяване

Услугите са подходящи за хора търсещи емоции за свободното си време и усещането на преливащ адреналин, или тийм билдинг решения.

Туровете се извършват с четири местен хеликоптер Robinson R 44. Освен пилота могат да се возят, трима пасажери. Площадката за излитане е позиционирана на Яхтено пристанище гр.Несебър.

 

Туристическа обиколка с Хеликоптер
/услугата е актуална от 01.06.2010г. до 01.09.2010г./

За първи път в България Ви предлага нещо уникално и екстремно, вече достъпно за всеки един от вас. Услугата Туристическа обиколка с Хеликоптер, която се провежда на южното крайбрежие на Черно море, и по-конкретно в залива на гр.Равда, гр.Несебър, к.к Слънчев Бряг, Влас и к.к Елените и обратно. Туровете се извършват с четири местен хеликоптер Robinson R 44. Освен пилота могат да се возят, трима пасажери. Площадката за излитане е позиционирана на Яхтено пристанище гр.Несебър. Времетраенето на обиколката може да бъде с продължителност от 00:15 ч/мин или 00:30 ч/мин, в зависимост от предпочитанията на клиентите. Облитането на района се извършва с четири местен хеликоптер Тип Robinson R 44, в който освен пилота могат да се возят и трима пасажери. Резервациите могат да се правят на място в нашият офис, който се намира на Яхтено пристанище гр.Несебър или в централен офис гр.София.


Записванията за полети е желателно да се правят поне предходния ден преди извършването на полета. На всеки желаещ да се възползва от услугата предлагаме предплатени ваучери със срок на ползване до 1 година. Ваучерът може да се ползва лично за вас, както и да зарадвате вашите близки с подарък за незабравимо преживяване.

Маршрути:
00:15 ч/мин
гр. Несебър /излитане/ - к.к Сл.Бряг - Влас - к.к Елените - Влас - к.к Сл.Бряг - гр. Несебър яхтено пристанище /кацане/.

00:30 ч/мин
гр. Несебър /излитане/ - к.к Сл.Бряг - Влас - к.к Елените - н. Емине - к.к Елените - Влас - к.к Сл.Бряг - гр. Несебър - гр. Равда - гр. Несебър яхтено пристанище /кацане/.


Цени:
Време
00:15 ч/мин 75 евро
00:30 ч/мин 150 евро


В цената е включено:
- профисионален пилот
- наем на хеликоптер
- застраховкa
- инструктаж
- гориво
- индивидуално спасително оборудване

Забележка:
Посочена цена е за един пасажер, без начислен ДДС.

Характеристика на Robinson R44

 • 4-местен хеликоптер ( включително и пилота)

 • Максимално тегло на машината с пътниците до 1089 кг

 • Максимално времетраене на полета -3.5 часа

 • Максимална скорост 230 км/ч

 • Максимална височина до 4662 м

 • Двигател Lycoming 0-540-F1B5

 • Среден разход на гориво 50 л/час

 • Диаметър на ротора -11 м

 • Височина на хеликоптера -4 м/дължина -13 м


Характеристика на Robinson R22

 • 2-местен хеликоптер (включително и пилота)

 • Максимално тегло на машината с пътници до 621 кг

 • Максимално времетраене на полета -3.5 часа

 • Максимална скорост -189 км/ч

 • Максимална височина до 4662 м

 • Двигател Lycoming 0-360-J2A

 • Среден разход на гориво -30 л/час

 • Диаметър на ротора -8 м

 • Височина на хеликоптера -3 м/дължина 10 м

 

Имаме честа да Ви запознаем с хелкоптера, който намира най-широко приложение в днешното съвремие, който същевременно е най-безопасният, най-практичният и най-динамичният хеликоптер познат на света Robinson R44, използван от полиция, спасителни отряди, водещи световни медии и не на последно място от големи международни компании. Компанията разполага с четири броя хеликоптери Robinson R44 (четириместни) и един Robinson R22 (двуместен). Компанията е Генерален представител на "Robinson Helicopter Company USA" за България. Сертифицирани за продажба, сервиз, поддръжка и обучение на пилоти. Разполагаме със собствена школа за обучение на Летище Калиманци, и издаване на Сертификат за завършения курс. На всеки желаещ да се възползва от услугата предлагаме предплатени ваучери със срок на ползване до 1 година. Ваучерът може да се ползва лично за вас, както и да зарадвате вашите близки с подарък за незабравимо преживяване.

Компанията предлага следните видове услуги:

 • Частни полети

 • Хеликоптерни чартъри

 • Полети за забавление

 • Въздушно такси

 • Специални полети

 • Въздушен контрол и ескорт

 • Медицински полети

 • Авиационно-търговска дейност

 • Туристически разходки

 • Заснемане на обекти

 • Селскостопанско пръскане

 • Курсове за пилоти

Цена на хеликоптерни чартъри:

01:00 ч/мин 650 евро

В цената е включено:

- гориво

- квалифициран пилот

- наем на хеликоптер

- застраховкa

В цената НЕса включени летищните такси.

Забележка:
За летателно време се счита – от завъртането на роторите / Block Time /, излитането / Flight Time / до кацането на хеликоптера на земя и спирането на моторите.
Крайният срок за заявки е поне 48 часа преди планирания полет.

Примерни маршрути:

 

 

Дестинация

времетраене на полета

София - Варна

02:00 ч/мин.

София - Бургас

02:00 ч/мин.

София - Банско

01:00 ч/мин.

Варна - Бургас

00:30 ч/мин.

София - Солун

01:30 ч/мин.

София - Дубровник

02:30 ч/мин.

София - Скопие

01:00 ч/мин.

София - Кърджали

01:25 ч/мин.


Изпратете запитване

Форма за изпращане на запитване.

Моля, използвайте букви и цифри от латинската азбука и кирилица.

Моля, използвайте само букви от латинската азбука, цифри и символа @.

  Refresh Captcha  
Опитайте отново, моля попълнете показаните символи.
 

 


 

Нови предложения

НОВА ГОДИНА НА ОХРИДСКОТО ЕЗЕРО В СТРУГА
30.12.2014 – 02.01.2015 Приятни мигове, хубаво настроение и
И БОРИС ГАГАНЕЛОВ НА 70 ! ! !
БАТЕ БОРЕ, ЗДРАВЕЙ И ЧЕСТИТ ТИ 70 -ТИ ЮБИЛЕЙ !!! Здраве и
МИТАТА НА 70 ГОДИНИ!
ХЕЙ , ПРИЯТЕЛЮ ЗДРАВЕЙ И ЧЕСТИТ ТИ 70-ТИ ЮБИЛЕЙ!!! Здраве,
Оферта – ЗЕЛЕНО УЧИЛИЩЕ
І.ЗЕЛЕНИ  УЧИЛИЩА 4 дни / 3 нощувки 5 дни / 4
SURTEL 3*
All inclusive Разположение:в центъра на Кушадасъ, на краибрежната
ONURA 5*
ONURA 5* / All inclusive   www.atamisonurahotel.com    Разположение:80км. от летището
OMER HOLIDAY RESORT - HV1
 www.omerhotel.com Разположение:Кушадасъ, на 4 км. от центъра, в
GRAND EFE 4*
GRAND EFE 4* - All incusive / OZDERE   www.grandefe.com Разположение:На брега на
FLORA SUITES - 3 *
FLORA SUITES - 3 * www.florasuites.com    Разположение:На 4 км. от центъра на
AQUA FANTASY - 5 *
AQUA FANTASY - 5 * www.aquafantasy.com Разположение:на 4 км. от центъра на
Хотел Ралица 3*
Хотел Ралица 3*   Хотелът е разположен в красива паркова зона
Хотел Панорама 3*
Хотел Панорама 3* Хотел Панорама 3* Хотелът се намира на 600 м. от
Хотел Магнолия 3*
Хотел Магнолия 3*   Хотел “Магнолия” е разположен на зелен
Хотел Компас 3*
Хотел Компас 3*   Хотел “Компас” е разположен на 650 м. от